Foto Morten Rygaard
   

Partnerskaber

Vi hjælper f.eks. kulturlivet med at afvikle og finansiere produktioner via sponsorater og frivillighed. Vi hjælper erhvervslivet med at skabe endnu bedre arrangementer gennem samarbejde med kulturlivet.
 
Vi hjælper foreninger og sportsklubber med at optimere deres indtægtsmuligheder ved at sammentænke sponsorater fra erhvervslivet med klubbernes store uudnyttede ressourcer af frivillige.
 
 
 
CASES
Partnerskaber 
Filmby Aarhus 
Manifestus har siden 2013 arbejdet med Filmby Aarhus. Opgaven har været at få åbnet huset op for flere interessenter.
Foto Morten Rygaard
Partnerskaber 
NorthSide Festival 
Manifestus har været ansvarlig for partner-delen i forbindelse med NorthSide Festival. Dette indebar udvikling, planlægning, eksekvering og effektmåling ift. partnerskaber. Der blev især arbejdet med at samle partnere, musikere og gæster i en co-kreerende proces, omkring fremtidens identitet for NorthSide Festivalen.

Partnerskaber 
MGP workshops 2010-2012 
I 2010 var DR klar med et helt nyt MGP for sangglade børn i hele landet. DR besluttede, at MGP-konceptet skulle gennemgå en større modernisering, så flere børn rundt om i landet kunne få glæde af begivenheden.
Billedet er venligt udlånt af Muskelsvindfonden
Partnerskaber 
Handshake i Muskelsvindfonden 
Chris stod for udvikling og realisering af en professionel indsamlingsorganisation ”Handshake” i regi af Muskelsvindfonden. Der blev blandt andet arbejdet med strategi- og organisationsudvikling inden for både nye og eksisterende forretningsområder.
Partnerskaber 
DNAros 2008 
Tanken bag DNAros var, at bringe kunstnere sammen med erhvervslivet via en workshop, så de to interessenter kunne lære af hinandens kompetencer blandt andet i forhold til forretningsudvikling.

Foto AarhusMediaCenter
Partnerskaber 
VisitAarhus 
VisitAarhus’ strategi ”Århus i dag – Aarhus Tomorrow” sætter frem mod 2017 retningen for, hvordan Aarhus kan vende udviklingen og igen tiltrække flere gæster til byen.

Partnerskaber 
Café Hack 
Danmarks mest lyttede radioprogram, Cafe Hack, der sendes hver søndag på P4 med ca. 1 mio. lyttere, er om sommeren på sommertour rundt i landet til 6-7 sommerdestinationer.
 
MANIFESTUS

Nordvestpassagen 64
8200 Aarhus N

mob. +45 6086 1717


www.manifestus.dk