Foto: Morten Rygaard
   

NorthSide Festival

NorthSide Festival blev afviklet for første gang 19. juni 2010 på Tangkrogen i Aarhus hvor 5.000 gæster besøgte festivalen. Det er gået stærkt siden da, og i 2014 gæstede ca. 35.000 gæster 3-dages festivalen i Aarhus

NorthSide Festival arbejder med nøgleværdierne musik, innovation og bæredygtighed. Festivalen ønsker at skabe en anderledes musikfestival, der solidt forankret i høj musikalsk kvalitet hele tiden fornyer sig i takt med målgruppen. Med andre ord: Tættere på kunden!
 
Manifestus er arkitekten bag NorthSide Festivals værdigrundlag, og i 2011 og 2012 har Chris Jensen været en del af festivalens ledelsesgruppe. I denne periode har Manifestus også været ansvarlig for partner- og procesdelen for festivalens interessenter.

Dette har bl.a. indebåret skabelsen af “NorthSiders” – 40 personer, der blev udvalgt til I fællesskab med ledelsen at arbejde med udlevelsen af festivalens værdier. Manifestus har også haft ansvaret for aftaleindgåelse med kommercielle partnere samt festivalens kompetencepartnere.

Læs mere om NorthSide Festival via dette link
www.northside.dk
 
 
 
 
MANIFESTUS

Nordvestpassagen 64
8200 Aarhus N

mob. +45 6086 1717


www.manifestus.dk